Stef Bank wint Cobra Young Professional Award

Stef Bank winnaar Cobra Award 2016

Op donderdag 17 maart vond tijdens een drukbezochte bijeenkomst in het Kennis- en Ontmoetingscentrum van de VNAB de uitreiking van de Cobra Young Professional Award plaats. De 6 genomineerden moesten even geduld hebben voor de uitreiking plaatsvond: VNAB directeur Wim Span opende de bijeenkomst met een presentatie over de VNAB en het nieuwe Kennis- en Ontmoetingscentrum.

Daarna ging Cobra-voorzitter Elsbeth Uleman over tot de uitreiking van de Award. Het was uiteindelijk Stef Bank (26), broker bij Marsh, die de Award mee naar huis mocht nemen. Gedeelde tweede plaats was voor Erik Hop,  Property Underwriter bij AIG Europe, en Emma Krikke, Advocaat bij VanNiekerkCieremans.

Award Zaal 1 DSC04268 web25% van de stemmen
Elsbeth Uleman, die overigens in 2011 zelf de allereerste Award in ontvangst mocht nemen, gaf tijdens haar speech aan dat Stef met 25% van de stemmen is verkozen. “Hij is met name gekozen vanwege zijn enthousiaste houding en inzet. Ondanks het feit dat hij nog maar kort werkzaam is binnen de co-assurantiemarkt is hij nu al heel zichtbaar.”

In reactie daarop antwoordde Stef Bank: “Het klopt dat ik nog maar kort in de branche werkzaam ben, nog maar 2 jaar, en daardoor slechts een klein stukje van de markt ken. Maar ik heb nu al gezien dat de co-assurantie brandmarkt genoeg mogelijkheden biedt voor de toekomst, juist omdat het vakgebied zoveel verschillende aspecten heeft.”

Cobra genomineerden 2016 DSC04276 kopie

Aanmoedigingsprijs
De Award werd vijf jaar geleden als aanmoedigingsprijs in het leven geroepen door Cobra1998. De winnaar mag onder andere bij het VNAB Marktdiner aanwezig zijn en ontvangt een MDI assessment, zodat hij zich nog meer kan ontwikkelen.

Elsbeth: ”Over 2,5 jaar zal er wederom een verkiezing plaatsvinden. Het aantal voordrachten stijgt per verkiezing. Wij hopen in 2018 minstens net zoveel voordrachten te ontvangen als dit jaar.”

Over de winnaar
Stef Bank behaalde in 2013 zijn MSc International Economics and Business (Finance) aan de Universiteit van Utrecht.
Stef maakte kennis met het vak door 3 maanden stage te lopen bij Concordia de Keizer. Vervolgens startte hij begin 2014 als Junior Broker bij Marsh. Daar was hij verantwoordelijk voor de plaatsing van een breed scala aan risico’s in de volmacht R. Mees & Zoonen Assuradeuren. Hij stapte in 2015 binnen Marsh over naar de co-assurantie. Als Broker focust hij zich op een hoge diversiteit aan (inter)nationale risico’s.

 

Terug naar nieuwsarchief