Robin Lager (Zurich) wint Cobra Young Professional Award

Robin Lager, acceptant bij verzekeraar Zurich, is op 25 september 2013 de winnaar geworden van de Cobra Young Professional Award, de aanmoedigingsprijs die eens in de 2,5 jaar wordt uitgereikt aan een jonge professional werkzaam in of gelieerd aan de co-assurantiemarkt brand.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amstelveen ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum van Cobra1998, een netwerk voor jonge, enthousiaste professionals werkzaam binnen of gelieerd aan de co-assurantiemarkt brand, kreeg hij op 25 september uit handen van COBRA-voorzitter Rembrand Duindam de prijs uitgereikt. Behalve de Award kreeg Lager een personal coachingstraject aangeboden en werd hij namens VNAB-directeur Michel Schaft uitgenodigd voor het VNAB-marktdiner op 7 november a.s. in Huis ter duin in Noordwijk aan Zee.

Er waren zes genomineerden voor de prijs: behalve Lager waren dat risico-inspecteur Andre van Strien (Burghgraef van Tiel), makelaar Lennard Haasnoot (Meijers Assurantiën), schade-expert Wilbert Gelderblom (DEKRA Experts), schade-expert Edwin Harink (Lengkeek Expertises) en verzekeraar Tamara Seelemeijer (HDI Gerling).

Genomineerden moeten voldoen aan een aantal specifieke eisen: Iedereen die minstens 1 jaar werkzaam is in de co-assurantiemarkt brand, die vol enthousiasme is voor het vak, die uitblinkt qua kennis en daadkracht, die nog geen leidinggevende positie bekleedt en die ook nog eens jonger is dan 35 jaar kan in aanmerking komen voor de Award.  Ca. 70 Cobra-leden brachten hun stem uit. De meesten daarvan gingen naar Lager.

Fotobijschrift: v.l.n.r. Rembrand (voorzitter), Edwin, Robin (Awardwinnaar), Wilbert, Tamara en Andre. Lennard was afwezig.
Foto: Erik van der Helm, ZZindi Corporate Communicatie

Terug naar nieuwsarchief