Nomineer aanstormend talent

Cobra1998 reikt dit jaar voor de derde maal in de geschiedenis de Cobra Young Professional Award uit. De  Award is een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent uit de co-assurantiemarkt brand. Het bestuur van Cobra1998 roept mensen uit de co-assurantiemarkt brand op om medewerkers, collega’s of branchegenoten voor te dragen voor de Award. Om genomineerd te kunnen worden moet de professional voldoen aan een aantal eisen: minstens 1 jaar werkzaam zijn in de co-assurantiemarkt brand, enthousiast zijn voor het vak en uitblinken qua kennis en daadkracht. De professional mag bovendien nog geen leidinggevende positie bekleden en moet jonger zijn dan 35 jaar.

Een voordracht kan tot en met 18 februari aanstaande per e-mail worden ingediend. Motivatie is vereist. Een selectiecommissie bestaande uit het bestuur van Cobra1998, zal eind februari uit alle voordrachten een aantal kandidaten nomineren. De genomineerden worden op de website gepubliceerd, waarna de leden via een anonieme stemming bepalen wie de prijs in de wacht sleept.

Uitreiking van de Cobra Young Professional Award 2016 vindt plaats op donderdag 17 maart aanstaande. Het belooft weer een gedenkwaardig moment te worden, waar branchegenoten meer dan welkom zijn. Wil je hierbij aanwezig zijn? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@cobra1998.com. Meer informatie is te vinden op de pagina over de award.

Terug naar nieuwsarchief