Cobra Young Professional Award

Cobra1998 reikt op donderdag 17 maart aanstaande voor de derde maal in de geschiedenis de Cobra Young Professional Award uit. De Award is voorbehouden aan aanstormend talent uit de co-assurantiemarkt brand en werd in 2011, ter ere van het 12,5 jarig jubileum van Cobra1998, in het leven geroepen. In die 12,5 jaar is de vereniging uitgegroeid tot een volwassen, professioneel netwerk van meer dan 115 jonge enthousiastelingen. Mensen die met liefde voor het vak werkzaam zijn binnen of gelieerd aan de co-assurantiemarkt brand.

Aanmoedigingsprijs

De Award is een aanmoedigingsprijs voor de jonge professional werkzaam in of gelieerd aan de co-assurantiemarkt brand. In 2013 vond de tweede uitreiking plaats. Op 17 maart aanstaande dus de derde. Jonge professionals konden tot en met 18 februari worden voorgedragen voor een nominatie. Genomineerden moesten wel voldoen aan een aantal specifieke eisen: minstens 1 jaar werkzaam in de co-assurantiemarkt brand, vol enthousiasme voor het vak zijn, uitblinken qua kennis en daadkracht, nog geen leidinggevende positie bekleden en die ook nog eens jonger zijn dan 35 jaar.

De genomineerden voor de Award

Een selectiecommissie bestaande uit het bestuur van Cobra1998 heeft eind februari uit een groot aantal voordrachten zes talentvolle professionals geselecteerd. Het is nu aan de leden om via een anonieme stemming te bepalen wie de prijs in de wacht sleept.

De genomineerden:

  •        Stef Bank – Broker Property Marsh
  •        Theodoor de Gier – Property Underwriter Corins
  •        Erik Hop – Property Underwriter AIG Europe
  •        Emma Krikke – Advocaat VanNiekerkCieremans
  •        Frank van der Lugt – schade-expert Dekra Claims en Expertises
  •        Kelly O’Mahony – schadebehandelaar Brand Raetsheren van Orden

Uitreiking

Uitreiking van de Cobra Young Professional Award 2016 vindt plaats op 17 maart aanstaande in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam. Het belooft weer een gedenkwaardig moment te worden, waar branchegenoten meer dan welkom zijn. Leden worden gevraagd zich via de agenda aan te melden. Overige geïnteresseerden die bij de uitreiking aanwezig willen zijn kunnen zich aanmelden via info@cobra1998.com. Een link naar het volledige persbericht vind je hier.

Vragen?

Heb je vragen over de Cobra Young Professional Award of de werkwijze? Neem contact op via info@cobra1998.com.

Meer over de Cobra Young Professional Award lezen? Lees de nieuwsitems uit 2011 en 2013